Suomi Ensin
Emme alistu, emme antaudu

Marco de Wit ja Mari Kosonen virallisena ehdokkaana Tampereen kunnallisvaaleihin
2017-03-05

Alkuperäinen julkaisu - https://www.facebook.com/geurtdewit/posts/10212620654530133

Olen nyt sitten Mari Kososen kanssa virallisena ehdokkaana kunnallisvaaleihin Tampereella meidän kahden yhteislistalla Suomalaiset ensin. Tästä on myös se hyöty, ettei poliisi voi enää niin helposti hyökätä ja heittää meitä putkaan ainakaan vaaliteltalta. Marin hyvä idea! :-)

POP paikallisosuuspankki FI30 4713 1020 0761 29 tilille voi laittaa lahjoituksia. Viisikin euroa on suuri raha, jolla saa mm. kahvia vaaliteltalle.

Käytämme niitä varsinkin sanan- ja kokoontumisvapauteen liittyviin asianajokuluihin, Maidan- yms. vaalitelttojen ylläpitoon sekä kansallismielisile avoimien suorien youtube-lähetysten järjestämiseen.

Vaaliohjelmamme vastaa valtakunnallista Suomi Ensin -ohjelmaa, joskin se korostaa vielä enemmän suomalaiset ensin-periaatetta:
VALTAKUNNALLINEN / KUNNALLINEN OHJELMA

1. Ero EU:sta / Itsehallinto Tampereelle eli vapaakaupunki
2. Markka takaisin / Tampereen markka ja Tampereen pankki
3. Rajakontrolli / Kunnalliset poliisit, turvamiehet ja suojeluskunnat
4. Sananvapaus / Tuetaan sananvapautta ja vaihtoehtomediaa
5. Suora demokratia / Sitovat kunnanäänestykset
6. Suomalaiset ensin / Stop leikkauksille eikä tukiaisia ulkomaalaisille
7. Pienituloisten tukeminen / Pienituloisten perustulo

Myöhemmin tulee tarkempi vaaliohjelma, mutta pääperiaatteena siis, että suomalaiset tulee asettaa etusijalle kaikissa asioissa. Vaadimme kaikkien Ruotsista tulleiden turvapaikanhakijoiden ja varsinkin laittomien säilöönottoa ja poistamista Tampereelta ja mieluummin koko maasta. Vastaanottokeskukset muutetaan pienituloisten suomalaisten palvelukeskuksiksi.

Tietysti lainsäädäntö saattaa vaikeuttaa suomalaisten ja tamperelaisten asettamista etusijalle, joten vaadimme täysin itsehallinnollisen vapaakaupungin luomista sekä Tampereelle että muihin kuntiin Sveitsin kantonimallin suuntaisesti.

Valtion matuttava ja riistävä ylivalta kuntalaisiin on minimoitava myös oikeusjärjestelmässä edistämällä sekä lautamiesten käyttöä että välitystuomioistuimia. Näin saataisiin kansan ääntä enemmän esille oikeusjärjestelmässä.

Myös turvallisuudesta vastaamista on siirrettävä kunnalle lisäämällä ja luomalla kunnan määräysvallan alaisia paikallispoliiseja, turvamiehiä ja suojeluskuntia. Kerjääminen yms. kiellettäisiin, terroriuhka otettaisiin vakavasti, islamisaatio pysäytettäisiin ja yleistä turvallisuutta lisättäisiin kaikin tavoin.

Nykyisen suvakkivaltion ylivaltaa rajoitettaisiin myös julistamalla valuuttavapaus. Edistettäisiin mm. bitcoineja sekä luotaisiin uusi kunnallinen paikallisvaluutta Tampereen markka. Tämä myös helpottaisi perustulon maksamista kaikille pienituloisille.

Hyvin tärkeää olisi myös kunnallistaa/kansallistaa nykyiset riistävät huijari- eli pyramidipankit. Jos tämä ei ole lainsäädännöllisesti mahdollista, niin sitten vaan kunta luo oman täysvarantopankin.

Tämä Suomi-pankki kilpailisi yksityisten pankkien kanssa. Näin nykypankit todennäköisesti kaatuisivat suoraan kunnan/valtion syliin ja niiden omaisuus jaettaisiin pienituloisille perustulon kautta.

Näin kaatuisi nykyinen pyramidipankkijärjestelmään perustuva riisto- ja kartellitalous ainakin Tampereen alueella. Enää eivät yksityiset kartellipankit loisi tilirahaa itselleen tyhjästä ja näin vääristäisi markkinoita kasinomaiseksi kartellitaloudeksi.

Tampere toimisi esimerkkinä koko Suomelle, jotta paikallista itsehallintoa korostava Sveitsin malli voitaisiin toteuttaa maanlaajuisesti.

Tampere toimisi myös esimerkkinä koko Suomelle taloudellisesti, kun nykyiset pyramidipankit korvattaisiin täysvarantopankeilla. Rahana olisi markka ja markkoja lisättäessä ne jaettaisiin pienituloisten perustulon kautta. Enää talousjärjestelmä ei palvelisi pankkiireja ja suuryrityksiä, vaan tavallisia suomalaisia.

Rahaa siis todella riittää pienituloisille. Nyt se menee pankeille, suuryrityksille ja rikkaimmalle prosentille, mutta pankkijärjestelmää muuttamalla rahat saadaan helposti ohjattua pienituloisten tukemiseen. Lisäksi kaikki hyötyvät, kun päästään riisto- ja kartellitaloudesta tasapainoiseen ja rehelliseen talousjärjestelmään.

Yritämme toteuttaa tämän ohjelman myös muissa kaupungeissa tukemalla aitoja kansallismielisiä ehdokkaita. Tällä hetkellä käymme vaalikampanjaamme pääasiallisesti Helsingin Suomi-Maidanilla ja sieltä käsin lähetettävissä suorissa youtube-lähetyksissä, mutta maaliskuun aikana pystytämme vaalitelttamme myös eri puolilla Tamperetta.

Vaaliteltallamme keräämme myös kannattajakortteja sekä Suomi Ensin puolue-projektille että varsinkin sananvapauden sankarin Ilja Janitskinin presidenttiehdokkuudelle.

Kunnallisvaaliehdokkuutemme suojelee vaalitelttaamme tehokkaammin sekä anarkistien, äärimuslimien että myös suvakoituneiden poliisien mahdollisilta uusilta kansallismielisiin kohdistuvilta hyökkäyksiltä.

Kunnallisvaaliehdokkuuttamme voi tukea suoraan tuomalla vaaliteltalle esim. kahvia ja keksejä. Tai sitten vain moikkaamalla. Kaikki tuki on erittäin arvokasta ja lupaamme taistella suomalaisen Tampereen ja Suomen puolesta.

Tulkaa tapaamaan meitä vaaliteltalle!