Suomi Ensin
Emme alistu, emme antaudu

SUOMI ENSIN - MIELENILMAISU SAVONLINNASSA 13.10.2016
2016-10-12

SUOMI ENSIN. MIELENOSOITUS SAVONLINNALAISTEN TURVALLISUUDEN PUOLESTA.

LEHDISTÖTIEDOTE
Julkaisuvapaa heti

MIELENOSOITUS SAVONLINNALAISTEN TURVALLISUUDEN PUOLESTA
Stop islamisaatiolle ja turvallisuus takaisin!

Torstaina 13.10.2016 klo 17.30 Savonlinnan kauppatorilla kokoonnutaan vaatimaan turvallisuutta savonlinnalaisille. Vastustamme erityisesti Pirttimäen Erämiehet ry:n suunnitelmaa opettaa epämääräiset tai tuntemattomat taustat omaaville turvapaikanhakijoille metsästysretki- ja ajojahtitaitoja.

Puheiden loputtua marssitaan soihtujen kanssa Pekka Haaviston johtaman ja vastaanottokeskuksia omistavan Suomen Settlementtiliiton Linnalan toimiston (Sotilaspojankatu 7) eteen pitämään lyhyitä puheita ja soittamaan Jösse Järvenpään musiikkia. Samalla protestoidaan myös vieressä olevaa Savonlinnan tuomiokirkkoa johtavan evankelis-luterilaisen kirkon pyrkimystä piilotella poliisia pakoilevia laittomia turvapaikanhakijoita.

Median, SPR:n, kirkon, Setlementtiliiton, Migrin, poliisin ja muiden viranomaisten on totuudenmukaisesti ja avoimesti kerrottava turvapaikanhakijoiden synnyttämistä riskeistä, rikollisuudesta ja muusta uhkaavasta toiminnasta. Minkäänlaista asiatonta, uhkaavaa, väkivaltaista tai laitonta käytöstä ei pidä hyväksyä turvapaikanhakijoilta.

Taikasanamaahanmuuttopolitiikka pitää välittömästi lopettaa. Ruotsin kautta tulleet turvapaikanhakijat ovat selvä turvallisuusuhka. He ovat kotoisin erittäin väkivaltaisista kulttuureista. Monien henkilöllisyydestä ja taustoista ei ole todellista tietoa. Kaikki turvallisten maiden kautta tulleet turvapaikanhakijat on palautettava joko Ruotsiin, lähtömaihin tai niiden lähellä sijaitseviin pakolaisleireihin.

Keskittämällä tuki valvotuille pakolaisleireille voidaan auttaa paljon tehokkaammin varsinkin niitä oikeasti hädänalaisia naisia ja lapsia. Näin autettaisiin moninkertaisesti enemmän ihmisiä, kuin elättämällä Suomessa suuria määriä elintasopakolaisia ja rikollisia.

Suomeen pitää julistaa hätätila ja aloittaa sekä turvapaikanhakijoiden että muiden pakolaisten palauttaminen. Vain näin saadaan pysäytettyä Ruotsin mallinen islamisaatiokehitys, joka johtaa rikos-, terrori- ja taharrusaaltoihin, mellakoihin ja no-go-alueisiin.

Tapahtuman ovat järjestäneet Suomi Ensin –aktivistit. Se on tarkoitettu kaikille kansallismielisille. Mielenilmaisu videoidaan suorana lähetyksenä Olli Heikkilän Youtube-kanavan kautta. Suomi Ensin -mielenilmaisuilla on ollut satojatuhansia Youtube-katselukertoja.

Mielenilmaisu on ilmoitettu asianmukaisesti poliisille ja tulee olemaan rauhanomainen ja päihteetön. Kansallismieliset katupartiot ovat tervetulleita. Tapahtumassa on kansan mikki kansallismielisille.

Suomalaiskansallisia symboleja, kuten Suomen lippuja kehotetaan tuomaan paikalle. Ilmaisia soihtuja jaetaan osallistujille. Tapahtuman alussa ja lopussa soi Jösse Järvenpään musiikki ja siellä jaetaan ilmaista kahvia, teetä ja keksejä.

Suomi Ensin! Savonlinnalaisten turvallisuus ensin!

Facebookin tapahtumasivu