Suomi Ensin
Emme alistu, emme antaudu

Persut sabotoivat kansallismielisiä mielenilmaisuja!
2016-09-30

Persut ovat tällä kertaa sabotoimassa Oulun kansallismielistä mielenilmaisua.

Helsingissä viime lauantaina 24.9.2016 järjestetyssä suvakkirasistisessa Peli poikki-mielenosoituksessa suomalaisvastaisuus meni niin pitkälle, että siellä kannettiin väkivaltaisten äärivasemmistolaisten ja terroristien banderolleja. Yhdessä banderollissa nyrkillä tuhottiin sekä Suomen poliisin että Suomen valtion tunnukset.

Yllättävintä suvakkirasistisissa Helsingin ja muiden kaupunkien Peli Poikki -mielenosoituksissa oli, että niillä oli pitkälle hallituksen tuki. Niihin osallistui sekä pääministeri Sipilä että Kokoomuksen puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Petteri Orpo.

Huomenna lauantaina 1.10.2016 klo 13 suomalaisvastainen Peli poikki-rasismille kampanja saapuu Ouluun. Onneksi oululainen Mikko Mylly päätti järjestää samaan aikaan korttelin päässä Kaupungintalon edustalla kansallismielisen vaihtoehtotapahtuman: Mielenosoitus maahantunkeutumista vastaan.

Mikko Myllyn johtamassa mielenosoituksessa tuomitaan suomalaisvastainen rasismi ja puolustetaan kansallismielisyyttä. Mielenosoituksessa apujärjestäjinä ovat Junes Lokka ja Marco de Wit. Mielenosoituksen näkee suorana lähetyksenä Junes Lokka -Youtube tilin kautta.

Yllättävää on, että tätä Myllyn johtamaa kansallismielistä mielenosoitusta eivät raivoisasti kritisoi vain anarkistit vaan myös persut!

Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry:n puheenjohtaja Jari-Pekka Teurajärvi postasi mielenosoituksen tapahtumasivulle omituisen viestin.

Yleisesti pidetään huonona käytöksenä mennä haukkumaan toista tapahtumaa tämän omalle tapahtumasivulle. Erityisen törkeää on haukkua toisen kansallismielisen tapahtumaa ja vieläpä valheellisesti.

Marco de Wit vastasi:

Myöhemmin Teurajärvi myös toteutti uhkauksensa ja julkaisi blogikirjoituksen, jossa rinnasti rauhanomaisen kansallismielisen mielenilmaisun väkivaltaisten ääriliikkeiden toimintaan.  Teurajärven herjaavan kirjoituksen julkaisi Oulun alueen suurin sanomalehti, Kaleva.

Sinänsä Teurajärven käytös ei ole yllättävää. Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri on uskollisesti fanittanut vokkibusinekseen sotkeentunutta sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilaa.

Sinänsä persujen sotkeentuminen vokkibisnekseen ei ole yllätys. Persut eivät ole todellinen kansallismielinen puolue. Tämän näkee sekä heidän puolueohjelmastaan että käytännön teoistaan.

Persut olisivat milloin tahansa voineet estää matuaallon vaatimalla Dublin-sopimuksen noudattamista ja pikakäännytyksiä. Keskusta ja Kokoomus olisivat tähän varmasti suostuneet, jos persut olisivat uhanneet hallituskriisillä ja massiivisilla joukkomielenosoituksilla.

Perussuomalainen puolue ei ole kuitenkaan hallituksessa missään vaiheessa vaatinut Ruotsin rajalle edes rajavalvontaa. Persuille on tärkeämpää säilyttää hyvät suhteet Euroopan Unionin valtaeliittiin. Tämän vuoksi he eivät myöskään vaadi Suomen itsenäistymistä ja jopa vastustavat pikaista Fixit-kansanäänestystä.

Kuten on nähty, niin perussuomalainen puolue ei pelkästään estä Suomen itsenäistymistä ja rajavalvontaa, vaan sen johto on myös aktiivisesti mukana vokkibisneksessä. Yllättävintä tässä on, että Pohjois-Pohjanmaan persut eivät edes häpeä vokkibisnestä. Sen sijaan, että olisivat kesällä raivoisasti vastustaneet vokki-Mattilan nimittämistä ministeriksi, niin he tekivätkin kaikkensa tukeakseen häntä.

Viime aikoina persut ovat kuitenkin menneet vielä pidemmälle. He pyrkivät aktiivisesti sabotoimaan suvakkirasismia ja vokkeja vastaan järjestettyjä kansallismielisiä mielenilmaisuja aina Forssan sodasta, Otanmäkeen ja Ouluun.

Monet muutkin persut kuin Teurajärvi ovat häiriköineet näiden kansallismielisten mielenosoitusten tapahtumasivuilla. Alussa luultiin kyseessä olevan häiriintyneet yksittäistapaukset, mutta ne ovat vain jatkuneet ja vieläpä korkea-arvoisten persujen toimesta.  He ovat suoraan kehottaneet ihmisiä olemaan menemättä mielenilmaisuihin.

Esimerkiksi muutamaa tuntia ennen Kajaanin Otanmäen mielenilmaisua perussuomalaisten varakansanedustaja Juha Mäenpää kirjoitti mielenilmaisun tapahtumasivulle seuraavasti:

Onneksi persut eivät ehtineet kunnolla sabotoida Kajaanin Otanmäen mielenilmaisua. Siitä tuli menestys, kun se antoi paikallisille mahdollisuuden puhua valtamedian ohi ja kansallismielisessä hengessä kunnioittaa murhatun otanmäkeläisen muistoa. Tapahtumaa on Olli Heikkilän Youtube-kanavan kautta katsottu yli 20 000 kertaa.

Valtamedia oli aiemmin persujen kimpussa, mutta persujen noustua hallitukseen tilanne muuttui. Nyt valtamedia ja persut järjestävät kansallismielisten mielenilmaisujen sabotaaseja yhdessä tuumin. Toisaalta valtamedia esittää persut kansallismielisinä ja pimittää persujen matutusta ja vokkibisnestä. Toisaalta taas kentällä persut hyökkäävät matutusta ja vokkibisnestä kritisoivien kimppuun. Näin kansa hiljennetään matuaallon edessä.

Toisaalta tämä ei ole yllättävää, kun ottaa huomioon persujen valtavan halun olla hallituksessa hinnalla millä hyvänsä. Ikävää, että hintana on Suomen hukkuminen matuaaltoon.


- Marco de Wit