Suomi Ensin
Emme alistu, emme antaudu

MIELENILMAISU: PELI POIKKI SUOMALAISVASTAISELLE RASISMILLE!
2016-09-21

VAROITUS! MIELENILMAISU JÄRJESTETÄÄN LÄHELLÄ RASISTIEN MIELENILMAUSTA.

 

 

LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa heti

 

PELI POIKKI SUOMALAISVASTAISELLE RASISMILLE!

 

 

Helsingin Kansalaistorin läheisyydessä lauantaina 24.9.2016 klo 11.30 alkaen järjestetään Suomen kansallismielisten mielenilmaus suomalaisvastaista rasismia vastaan.

Varoitus! Lähes samaan aikaan lähes samassa paikassa tuhannet suvakit eli suomalaisvastaiset järjestävät rasistisen mielenosoituksen. Siihen on tulossa tuhansia rasisteja. Monet heistä ovat väkivaltaisia.

Suomeen on viime vuosina valtamedian kannustamana rakentunut äänekäs suvakki eli suomalaisvastainen kulttuuri, jonka suojissa suomalaisvastainen rasismi ja väkivaltainen äärivasemmisto ovat saaneet kasvaa rauhassa. Nämä rajattoman maailman haaveilijat ovat suomalaisvastaisen SOS-hallituksen johdolla päästäneet Suomeen vielä enemmän äärimmäisen raaoista kulttuureista tulleita elintasopakolaisia, mielisairaita, vankeja, sotilaita, murhaajia, raiskaajia ja muita rikollisia, jotka suhtautuvat vihamielisesti suomalaisiin. Noin viikko sitten jälleen yksi hiljainen ja rauhallinen suomalainen maksoi siitä hengellään.

Suomessa toimii tällä hetkellä väkivaltainen äärivasemmistolainen anarkistiliike. Se on saanut valtamedian hiljaisuuden turvin syyllistyä väkivallantekoihin aivan liian rauhassa. Varsinkin Vasemmistoliiton poliitikkojen hiljaisuus ja välillä jopa aktiivinen tuki on tarjonnut otollisen maaperän rasismille suomalaisia kohtaan ja suvakkiväkivallan kasvulle. On aika rikkoa hiljaisuus ja tehdä selväksi, että järjestäytyneelle rasismille suomalaisia kohtaan ei ole Suomessa sijaa! On aika sanoa: Peli poikki!

Vaadimme, että hallitus lopettaa avointen rajojen politiikan ja erityisesti pääministeri Juha Sipilä ja sisäministeri Paula Risikko puuttuvat myös suvakkien, äärimuslimien ja turvapaikanhakijoiden väkivaltaan nykylainsäädännön puitteissa ja ottavat suomalaisiin kohdistuvan vihapuheen ja rasismin tosissaan.

Poliisilla on mahdollisuus valvoa Vasemmistoliiton julkista toimintaa niin tiukasti, ettei se kykene kannustamaan väkivallantekoihin. Puhalletaan peli poikki ja näytetään, että yhdessä toimimalla voimme rikkoa äärisuvakkien möykkäämisen ja rakentaa yhteiskuntaa, jossa yhdenkään ei tarvitse kuolla suvakkien sairaiden 'rajat auki'-unelmien takia.

Tapahtuman järjestää puoluepoliittisesti sitoutumaton yhteenliittymä yhteiskunnallisesta ilmapiiristä tarpeekseen saaneita yksityishenkilöitä, joukossa kokeneita tapahtumatuottajia, järjestöväkeä, toimittajia, yrittäjiä ja aktivisteja. Mielenilmaisu on ilmoitettu asianmukaisesti poliisille ja tulee olemaan rauhanomainen ja päihteetön. Kansallismieliset katupartiot ovat tervetulleita. Tapahtumassa on kansan mikki kansallismielisille.

Suomalaiskansallisia symboleja, kuten leijonavaakunoita ja Suomen lippuja kehotetaan tuomaan paikalle. Tapahtuman alussa ja lopussa soi Jösse Järvenpään musiikki ja siellä jaetaan ilmaista kahvia, teetä ja keksejä. Rasisminvastainen tapahtumamme streemataan suorana lähetyksenä Olli Heikkilän Youtube-kanavalla.

Lisätietoa Facebookin tapahtumasivulla.