Suomi Ensin
Emme alistu, emme antaudu

Suomi Ensin -mielenilmaisu Saarijärvellä 22.9.2016
2016-09-20

Suomi Ensin. Saarijärveläisten turvallisuus ensin -mielenilmaisu, jolla vaaditaan turvapaikanhakijoiden poistamista Saarijärveltä ja Suomesta.

LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa heti

 

MIELENOSOITUS SAARIJÄRVEN TURVALLISUUDEN PUOLESTA

Stop islamisaatiolle ja turvallisuus takaisin!

 

Torstaina 22.9.2016 klo 19.00 Saarijärven Kolkanlahden vastaanottokeskuksen (Kolkanlahdentie 293) edessä kokoonnutaan vaatimaan turvallisuutta saarijärveläisille.

 

Saarijärvellä turvapaikanhakijat ovat sekä ahdistelleet nuoria tyttöjä että yrittäneet raiskata naisen. Ahdisteluita ja väkivaltaisia tilanteita tapahtui jo viime vuonna, mutta tällöin turvapaikanhakijoita vain siirrettiin toiseen kuntaan.

 

Median, SPR:n, poliisin, Migrin ja muiden viranomaisten on totuudenmukaisesti ja avoimesti kerrottava turvapaikanhakijoiden rikollisuudesta ja uhkaavasta toiminnasta. Minkäänlaista asiatonta, väkivaltaista tai laitonta käytöstä ei pidä hyväksyä turvapaikanhakijoilta.

 

Taikasanamaahanmuuttopolitiikka pitää välittömästi lopettaa. Ruotsin kautta tulleet turvapaikanhakijat ovat selvä turvallisuusuhka. He ovat kotoisin erittäin väkivaltaisista kulttuureista. Monien henkilöllisyydestä ja taustoista ei ole todellista tietoa. Kaikki turvallisten maiden kautta tulleet turvapaikanhakijat on palautettava joko Ruotsiin, lähtömaihin tai niiden lähellä sijaitseviin pakolaisleireihin.

 

Keskittämällä tuki valvotuille pakolaisleireille voidaan auttaa paljon tehokkaammin varsinkin niitä oikeasti hädänalaisia naisia ja lapsia. Näin autettaisiin moninkertaisesti enemmän ihmisiä, kuin elättämällä Suomessa suuria määriä elintasopakolaisia ja rikollisia.

 

Suomeen pitää julistaa hätätila ja on aloitettava sekä turvapaikanhakijoiden että muiden pakolaisten palauttaminen. Vain näin saadaan pysäytettyä Ruotsin mallinen islamisaatiokehitys, joka johtaa rikos-, terrori- ja taharrusaaltoihin, mellakoihin ja no-go-alueihin.

 

Tapahtuman ovat järjestäneet Suomi Ensin –aktivistit. Se on tarkoitettu kaikille kansallismielisille. Mielenilmaisu pyritään videoimaan suorana lähetyksenä. Lisätietoja tapahtumasivulta. Suomi Ensin -mielenilmaisuilla on ollut satojatuhansia Youtube-katselukertoja.

 

Mielenilmaisu on ilmoitettu asianmukaisesti poliisille ja tulee olemaan rauhanomainen ja päihteetön. Kansallismieliset katupartiot ovat tervetulleita. Tapahtumassa on kansan mikki kansallismielisille.

 

Suomalaiskansallisia symboleja, kuten Suomen lippuja kehotetaan tuomaan paikalle. Tapahtumassa mahdollisesti jaetaan lahjoituksen kautta saatuja soihtuja. Tapahtuman alussa ja lopussa soi Jösse Järvenpään musiikki ja siellä jaetaan ilmaista kahvia, teetä ja keksejä.

 

Suomi Ensin! Saarijärveläisten turvallisuus ensin!

https://www.facebook.com/events/1585529498417781/