Suomi Ensin
Emme alistu, emme antaudu

Haluatko liittyä Suomi Ensin -yhdistyksen jäseneksi?
2016-09-13

Voit ilmoittaa halukkuutesi liittyä yhdistykseen.

 

Tule Suomi Ensin -yhdistyksen jäseneksi!

 

Suomi Ensin on ensisijaisesti ulkoparlamentaarinen kansanliike, joka pyrkii olemaan suoraan yhteydessä kansaan kaduilla ja toreilla. Pyrimme antamaan kansalle äänen mielenilmaisujen, kokousten ja varsinkin vaihtoehtomedian kautta.

 

Emme kuitenkaan ole jääneet vain kaduille, vaan pyrimme vaikuttamaan myös puoluepolitiikan kautta. Tämä antaa lisää voimaa ja uskottavuutta myös katuvaikuttamisellemme.

 

Juuri tämän katu- ja puoluevaikuttamisen yhteisvaikutuksen takia valtaeliitti ja sen hallitsema valtamedia pelkää niin paljon Suomi Ensin -kansanliikettä.

 

Voit olla mukana Suomi Ensin -kansanliikkeessä myös ilman, että olisit yhdistyksen ja tulevan puolueen jäsen. Monet aktiivimme nimenomaan haluavat pysyä sekä yhdistystoiminnan että myös puoluetoiminnan ulkopuolella. Tällainen aktivistitoiminta on myös erittäin arvokasta.

 

Jos kuitenkin haluat myös vaikuttaa tai muuten tukea Suomi Ensin yhdistystä ja puoluepoliittista vaikuttamista, niin voit littyä yhdistyksen jäseneksi.

 

Olemme paraikaa kehittämässä jäsenjärjestelmäämme vastaamaan mahdollisimman paljon kansanliikkeen omaista toimintaamme. Tämä tarkoittaa, että esim. eläkeläisten ja nuorten jäsenmaksut tulevat olemaan hyvin alhaiset. Myös muita jäsenmaksuporrastuksia kehitetään.

 

Jos olet kiinnostunut liittymään jäseneksi, niin alla on yhteystiedot. Kirjoitamme takaisin ja tiedotamme jäsenjärjestelmämme valmistumisesta.

Jäsennumeroita luovutetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

 

Sähköposti:

suomiensinvirallinen@gmail.com

 

Kirjeposti:

Margaret Palmroth-Paulat

Puistokatu 12 A 13

20100 Turku

 

Puhelin:

0402140020