Suomi Ensin
Emme alistu, emme antaudu

Itis 3 -mielenosoitus 911-päivänä 11.9.2016
2016-09-06

Itis 1 ja 2 kärsivät hyökkäyksistä ja häirinnästä. Nyt turvatoimia tiukennettu.

 

LEHDISTÖTIEDOTE         

Julkaisuvapaa heti

 

SUOMI ENSIN! –MIELENOSOITUS ITÄKESKUKSESSA: ITIS 3.

Fixit, itsenäisyys ja stop Itiksen islamisaatiolle!

 

Sunnuntaina 11.9.2016 klo 15.00 – 18.00 Helsingin Itäkeskuksen Tallinnanaukiolla järjestetään Suomen poliittista, taloudellista ja kansallista itsenäisyyttä vaativa Suomi Ensin! -mielenosoitus. Päivä on sekä 911-vuosipäivä että myös muslimien tärkein juhlapäivä.

 

Suomen on erottava EU:sta, Eurosta ja Schengenin sopimuksesta eli otettava takaisin itsemääräämisoikeus, markka ja rajakontrolli. On pikaisesti järjestettävä kansanäänestys EU:sta. Brexitiä on mahdollisimman nopeasti seurattava Fixit.

 

Suomen itsenäistymistä ja rajakontrollia vastustavan hallituksen on erottava. Taikasanamaahanmuuttopolitiikka on lopetettava. Suomeen pitää julistaa hätätila, jotta saadaan pysäytettyä Ruotsin mallinen islamisaatiokehitys, joka johtaa rikollisuus- ja taharrusaaltoihin, kunniamurhiin, joukkoraiskauksiin, mellakoihin ja no-go-alueihin.

 

Protestoimme erityisesti, että kauppakeskus Itis pyrkii normalisoimaan Ruotsin mallisen islamisaatiokehityksen mm. käyttämällä Mellunmäen äärimoskeijasta käsin toimivaa Qufi Creative Oy mainostoimistoa. Mellunmäen moskeijan imaami mm. kieltäytyy kättelemästä naisia ja ilmoittaa islamin tuomitsevan homoilusta kiinni jäävät kuolemaan.

 

Ilmaisu- ja kokoontumisvapaus ei ole toteutunut Itiksessä. Esimerkiksi Itis 1:ssä somalinainen löi suomalaisnaista päähän. Itis 2:ssa Vasemmistoliiton puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Suldaan Ahmed huusi herjoja, näytteli keskariaan ja yllytti maahanmuuttajia ja anarkisteja laittomuuksiin. Janitskinin puhetta luettaessa sähköjohdot revittiin irti. Yleisöämme sekä puhujaamme heitettiin esineillä. Lisäksi somalijulkkis Maryam Askar huusi megafonillaan toistuvasti poliisin korvaan: Kytät, siat, natsien kätyrit! Kaikista näistä on tehty rikosilmoitukset, mutta valtamedia ei ole uutisoinut tapahtumista mitään.

 

Itis-mielenosoituksia on katsottu YouTuben kautta yli 200 000 kertaa. Itis-mielenosoitukset eikä edes niihin liittyvä Itis-boikotti ole kuitenkaan saanut perussuomalaisiin kytköksissä olevien kansallismielisten organisaatioiden (Sisu, Homma, FDL) tukea. Päinvastoin. Niiden johtavat aktiivistit ovat yhdessä perussuomalaisten kunnanvaltuutettujen kanssa järjestämässä kilpailevaa mielenosoitusta samasta aiheesta vain päivää ennen Itis 3:sta. Monet luulevat, että Itis 3 on siirretty tai peruutettu. Näin ei ole. Ilmoittautuneita on yli 200.

 

Itis 3:en ovat järjestäneet Suomi Ensin! –kampanjan aktivistit. Kaikki Suomen itsenäisyyttä vaativat kansallismieliset ovat tervetulleita. Suomi Ensin! –yhdistys pyrkii puoluerekisteriin omia kannattajakorttejaan keräämällä. Niiden allekirjoittaminen on vapaaehtoista eikä sido mihinkään. Myös muut kansallismieliset puolueet voivat kerätä korttejaan.

 

Tapahtuma on ilmoitettu asianmukaisesti poliisille ja tulee olemaan rauhanomainen ja päihteetön. Kansallismieliset katupartiot ovat tervetulleita. Tapahtumassa on kansan mikki kansallismielisille. Suomen lippuja kehotetaan tuomaan paikalle. Ensimmäiselle 50 osallistujalle lahjoitetaan pieni Suomen käsilippu. Tapahtumassa jaetaan ilmaista kahvia, teetä ja keksejä. Tapahtuman näkee suorana Olli Heikkilän YouTube-kanavalta.

 

Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta helpottaa järjestäjien työtä: https://www.facebook.com/events/1738660189729133/